Прес-центр31 серпня 2018, 11:08

З облбюджету виділено 200 тис. гривень на Конкурс проектів національно-патріотичного виховання молоді

Про це було зазначено на засіданні координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Захід провела заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик. 

Вона подякувала усім членам ради, громадським організаціям та активістам, діяльність яких спрямована на об’єднання молоді. «Завдяки спільній планомірній роботі вже є позитивні результати: молодь вивчає та цікавиться історію своєї країни, діти вчаться змалечку любити свій край, цінувати своїх героїв. Ми працюємо над важливою справою, і попереду у нас ще багато роботи», – сказала Ольга Лішик.

Під час засідання розглянуто Регіональну цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луганщини на 2018-2020 роки та план проведення Всеукраїнської акції «Покрова Героїв».

Спочатку присутні обговорили Програму, її фінансування та реалізацію обласних заходів. Зокрема, було повідомлено, що у цьому році вперше проводитиметься обласний Конкурс проектів з національно-патріотичного виховання молоді. До участі запрошуються представники громадських організацій. На реалізацію Конкурсу з обласного бюджету виділено 200 тис. гривень. Подавати проекти можна спочатку листопаду.

Також члени Ради ознайомилися з планом проведення в області Всеукраїнської акції «Покрова Героїв». Захід відбудеться з 12 по 14 жовтня.

Нагадаємо, Регіональна цільова програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луганщини на 2018-2020 роки затверджена головою обласної державної адміністрації – керівником військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом 16 серпня 2018 року.

Ознайомитись із зазначеною програмою можна за посиланням: http://loga.gov.ua/sites/default/files/golova-acts/180816625.pdf