Прес-центр22 вересня 2017, 12:09

Запрошуємо дітей з прифронтової лінії оздоровитись у Дитячому оздоровчому центрі «АРТЕК» м. Київ

Згідно постанови КМУ від 26 квітня 2017 № 278-р «Питання організації оздоровлення та відпочинку дітей із населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, у 2017 році» запрошуємо дітей з прифронтової лінії оздоровитись у Дитячому оздоровчому центрі «АРТЕК» впродовж жовтня – грудня 2017 року на 10-13 тематичні зміни.

Наразі у Міжнародному дитячому центрі «Артек» проходить 9 тематична зміна «Таланти твої, Україно», яка триває з 04 вересня по 24 вересня 2017 року. До «Артеку», не зважаючи на початок осені, приїхало понад 600 дітей з усіх регіонів України у тому числі і діти Станично-Луганського району.

Під час зміни проведено тематичні заходи, в яких презентовано культуру, традиції та знайомство з історією і видатними діячами в різних сферах життєдіяльності.

Під час зміни проведені відповідні заходи: знайомство дітей із життям «Артеку», екскурсійні поїздки, презентація клубної галереї «Секрети народних майстрів», а також презентація Інноваційного освітнього центру, фестиваль співдружностей «Вся Україна в Артеці», пройшло Підписання Універсалу Єдності Ходіння в гості « На гостину в Україну», Міжнародний день грамотності, День фізичної культури і спорту України, День українського кіно, Всесвітній день надання першої медичної допомоги, конкурсні змагання, КВК, святкові концерти та дискотеки та багато інших розважально-пізнавальних дійств.

У «Артеку» діти проявили свої інтереси і прагнення, відчули свої здібності та покликання.

Центральною подією збору за традицією стала гра за Великий Кубок «Артеку», де діти змогли проявити усі свої таланти на конкурсних змаганнях різного спрямування. Зокрема, юні артеківці спробували себе у ролі бізнесменів, акторів, танцюристів, музикантів, співаків, ерудованих знавців, скаутів, рукодільників та просто талановитих зірочок, які засяяли на артеківській сцені.

 

ДП «МДЦ «Артек» забезпечує під час перебування: безперервний навчальний процес, 5-ти разове харчування, різноманітне дозвілля, незабутні зустрічі, яскраві враження. Заклад є найбільш безпечним та якісним місцем дитячого відпочинку.

За детальної інформацією звертатись до директорів загальноосвітніх закладів та Управління соціального захисту населення Станично-Луганської райдержадміністрації за адресою: смт Станиця Луганська, вул. 1 Травня, 33 або за телефоном (06472) 3 13 48, (066) 80 90 104.