Прес-центр30 жовтня 2017, 13:10

Запрошуємо в музичний проект до Києва дітей зі Станично-Луганського району

Співочий Караван Дружби пройде протягом 01.12.17 по 07.12.17 у столиці нашої держави - у м. Києві. Учасниками Співочого Каравану Дружби можуть бути діти віком від 12 до 14 років із Сєвєродонецька, Лисичанська, Станиці-Луганської, Муратово, Щастя, Харкова та Люботина. Організатори Каравану Дружби покривають усі витрати, окрім проїзду учасників. 
Кількість місць обмежена, тому хутчіш реєструйтесь за посиланням:
https://docs.google.com/…/1pP6WtEPQJDb3fgMboCyX3rL3fZv…/edit
Кінцевий термін заповнення реєстраційної форми для участі у Співочому Каравані Дружби - 8 листопада включно!
Програма Співочого Каравану Дружби передбачає майстер класи від викладачів Школа эстрадного исполнительства Dream School та роботу над відеокліпом, який побачить вся Україна.
Все це стане можливим завдяки проекту "Генерація UA" в рамках програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», що реалізовується за ініціативи Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland 
Дитячого Фонду Німеччина і МБФ "Жовто-Блакитні Крила" , за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). 
За більш детальною інформацією звертайтесь:
Ірина Федорченко, координатор дитячого центру Генерація UA в м. Сєвєродонецьк.
тел. 0501329231