Прес-центр30 серпня 2018, 15:08

30 серпня відбулась друга серпнева (не)конференція у Станиці Луганській

30 серпня відбулась друга серпнева (не)конференція у Станиці Луганській, яка зібрала 350 освітян. У панельній дискусії взяли участь голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін та його заступниця Ірина Костан, голова Станично-Луганської районної ради Віктор Мягкий, начальник відділу освіти Валентина Коновалова, завідуюча методичним кабінетом Тетяна Домащенко, вчитель 1-го класу Галина Сухаревська та представниця дитячого парламенту Поліна Івановська.
Після урочистого відкриття та панельної дискусії відбулась експертна паралель та вчительські сесії, загалом працювало 14 локацій.
Родзинкою події став педагогічний квест, під час якого учасники та учасниці відшукували заповіді Януша Корчака. 
Окрім цього на урочистій церемонії були відзначені нагородами найкращі освітяни району, привітання отримали ветерани педагогічної праці. 
Також координаторка mini-EdCamp Stanytsia Luhanska Ірина Прибінська вручила подяки від EdCamp Ukraine та спільноти відповідального дітям, які були у збірному класі на Четвертій Національній (не)конференції у м.Харків.
А ще вчителі початкової школи, які зустрінуть цього року понад дві сотні першачків, разом із завучами та вчителями англійської мови отримали Свідоцтва про підвищення кваліфікації.
Вітаємо вчительство з початком нового навчального року! Нехай все буде по-білому!