Прес-центр8 грудня 2017, 11:12

7 грудня в приміщеннях Районного будинку культури для населення Станично-Луганського району відкрився «Центр громадського дозвілля»

 Це чотири відремонтованих за європейськими стандартами приміщення, повністю укомплектованих за їх призначенням:

-конференц-зала з обладнанням для проведення презентацій, комп'ютерний клас для літніх людей з ноутбуками та доступом до мережі інтернет;

-хореографічна зала з дзеркалами та станком;

-дитяча кімната з м’якою підлогою, іграшками для розвинення, меблями;

-кімната жіночого дозвілля з столом для кроїння, манекеном, швейними машинами, в'язальною машиною, приладдям для шиття.

Тепер культурним обслуговуванням будуть охоплені всі верстви населення.

Все це завдяки фінансової підтримки агенції ООН з питань біженців в Україні, спільній роботі Міжнародної організації HelpAge International, громадської організації «Станично-Луганський центр соціально-культурного розвитку "Велика родина", SOS Дитячі містечка, відділу культури Станично-Луганської райдержадміністрації, творчого колективу Районного будинку культури.

Така доброчинна спільна робота дозволила додатково приймати до 300 Станичан в місяць, проводити додатково до 30 заходів різних напрямків, це:

-народно-прікпадне мистецтво;

-садівництво;

-культурно-розважальні заходи,

-заходи для дітей і людей похилого віку.

Можна впевнено сказати, що якісно і ефективно покращилася в цілому робота районного будинку культури по обслуговуванню населення.

Нехай цей подарунок наших дорогих партнерів поверне мешканцям нашого району віру в добро і мирне життя!

Під час заходу, до мешканців Станично-Луганського району зі словами підтримки, звернувся голова польового офісу Агентства ООН у справах біженців у м. Сєверодонецьку Іван Салеєв. Він подякував всім партерам за плідну співпрацю, всебічну підтримку та розуміння важливості реалізації цього проекту для майбутнього нашого району, та пообіцяв підтримку таких проектів в інших будинках культури на території району.

Зі словами вдячності до учасників реалізації цього проекту звернувся голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін. Він підкреслив важливість співпраці міжнародних благодійних організацій, громадських організацій, громадського суспільства та органів влади.

Також, Юрій Золкін, від імені Станично-Луганської райдержадміністрації до Міжнародного Дня волонтера, вручив грамоту Олександрі Литвиненко - спеціалісту з правових питань польового офісу Агентства ООН зі справ біженців у м. Сєвєродонецьку.