Прес-центр11 липня 2018, 14:07

До уваги громадськості, громадських об’єднань, ініціативних груп!

Станично-Луганською райдержадміністрацією розроблена, а Станично-Луганською районною радою прийнята, Районна цільова програма сприяння розвитку громадянського суспільства на 2018-2020 роки. Текст програми. Мета програми надання фінансової підтримки на реалізацію проектів і програм громадським організаціям, які діють на території Станично-Луганського району.

Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів районного бюджету та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством України, в обсягах, передбачених рішеннями районної ради на відповідні роки, у межах реальних фінансових можливостей, виділених за підсумками проведення конкурсного відбору заходів.

Процедура організації та проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, проводиться згідно з Порядком проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011.

Для відбору проектів і програм, райдержадміністрації необхідно створити конкурсну комісію, до складу якої повинні входити представники інститутів громадянського суспільства. Тому звертаємось до громадськості, громадських об’єднань, ініціативних груп з проханням надати пропозиції щодо складу конкурсної комісії. Чим скоріше ми сформуємо конкурсну комісію, тим раніше громадські організації зможуть прийняти участь у конкурсі проектів і програм.

З пропозиціями звертатися до відділу взаємодії з громадськістю та ЗМІ Станично-Луганської райдержадміністрації за адресою: смт Станиця Луганська, вул.Центральна, 25, кабінет 18.

Чекаємо на пропозиції.