Прес-центр26 червня 2018, 19:06

Голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін провів зустріч з делегацією політичних радників посольств країн-членів ЄС

26 червня, голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін провів зустріч з делегацією політичних радників посольств країн-членів ЄС, акредитованих в Україні. Було обговорено низку питань стосовно збройної агресії з боку Росії на Донбасі, зокрема розведення сил і засобів та їх наслідки для Станиці Луганській, відновлення зруйнованої інфраструктури та житла мешканців території поблизу лінії розмежування, робота КПВВ, економічні та соціальні наслідки руйнування інфраструктури району в наслідок агресії, проблеми медичної галузі району, зайнятості населення району тощо.
Як зазначив співробітник Представництва ЄС в Україні Фабіо Делла П’яцца, перебування делегації на території Станично-Луганського району – вияв солідарності з боку Євросоюзу.
«Позиція Європейського Союзу: ми повністю підтримуємо територіальну цілісність, суверенітет і незалежність Української Держави. Ми прекрасно розуміємо, що уся провина за порушення суверенітету лежить на російській стороні. Враховуючи це, ми всіма можливими способами підтримуємо саме політичний шлях вирішення конфлікту, і єдиний можливий спосіб – це виконання Мінських домовленостей», – зазначив Фабіо Делла П’яцца.