Прес-центр7 червня 2019, 14:06

Протидія корупційним проявам, поряд із забезпеченням безпеки в КПВВ на лінії розмежування в районі проведення ООС, є одним із пріоритетних завдань Лисичанського прикордонного загону

У Лисичанському прикордонному загоні, що діє у складі Об’єднаних сил, продовжується послідовна та наполеглива робота щодо реалізації внутрівідомчих програм Держприкордонслужби, направлених на знищення корупційних схем та недопущення втягування персоналу у протиправну діяльність.

Так, з початку року у Лисичанському загоні проводиться внутрівідомча антикорупційна акція «СТОП корупція! Я не беру хабарів!». Головна мета-це напрацювання практичних інструментів щодо антикорупційної мотивації, превенція корупційних проявів серед персоналу, протидія корупції та злочинності в прикордонному загоні.

Слід зазначити, що керівництво прикордонного загону не має намірів замовчувати будь-які протиправні дії прикордонників. Також прикордонники звертаються до громадян не пропонувати кошти посадовим особам прикордонного відомства за прийняття неправомірних рішень, а у раз вимагання хабара негайно повідомляти на телефон гарячої лінії служби «Довіра» за номером 0 800 218 808.

Викорінення корупції-це спільна робота прикордонників та громадськості і подолати це ганебне явище вдасться тільки спільними зусиллями.

 

 

Прес – служба

Лисичанського прикордонного загону