Прес-центр16 листопада 2017, 15:11

Розпорядження голови райдержадміністрації Про посилення на території району охорони хвойних насаджень в передноворічний період у 2017 році

 Шановні мешканці Станично-Луганського району, наближаються новорічні свята, багато сімей захочуть прикрасити свою оселю живою, пахучою ялинкою. І, на жаль, багато чоловіків міркують, та чого там складного, пішов у ліс та зрубав ялинку, яка сподобалась, не замислюючись на тим, що для того щоб ця ялинка виросла, сотні робітників лісомисливського господарства, багато років дбайливо турбувались про неї.

Тому Станично-Луганська райдержадміністрація та ДП "Станично-Луганське досвідне лісомисливське господарство" звертає увагу жителів області на недопущення самовільних порубок у хвойних насадженнях. Нагадуємо, що незаконна рубка одного деревця тягне за собою накладення штрафу на громадян в розмірі від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а посадові особи муситимуть сплатити від 7 до 20 неоподаткованих мінімумів. Крім штрафу, порушник відшкодує ще й збитки, завдані лісовому господарству.

Тільки спільними зусиллями органів державної лісової охорони, громадян та усього суспільства можливо зберегти ліси для майбутніх поколінь. Розраховуємо на підтримку та небайдужість усіх мешканців Станично-Луганського району до краси рідного краю.

Розпорядження голови райдержадміністрації Про посилення на території району охорони хвойних насаджень в передноворічний період у 2017 році