Прес-центр1 жовтня 2018, 15:10

Шановні працівники редакції районної газети «Время»!

Щиро і сердечно вітаємо з 88-ю річницею виходу першого номера нашої газети «Время»!

Газета — чернетка історії, сказав хтось із відомих. Газета – це літопис краю, додамо ми. Вже багато років ви робите новий запис в особистий щоденник Станично-Луганського району.

Багато змін відбулося за цей час. Змінювалися обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які прославляють наш район, область і Україну.

 

Вона вчить любові і розумінню, щирості і відданості, створює літопис Станично-Луганського району і є відмінною школою майстерності для декількох поколінь творчих працівників. Приємно, що газета приділяє багато уваги і роботі районної влади, об'єктивно інформуючи про її діяльність.

В районній газеті «Время» працювало й працює багато талановитих людей, для яких газета стала рідною. Саме вони змогли наситити газету любов’ю, і турботою про наш район та його жителів.

Бажаємо всьому колективу газети «Время» та її читачам міцного здоров’я, натхнення, творчих здобутків в роботі, благополуччя та добробуту в родинах!

З повагою

Голова райдержадміністрації Юрій ЗОЛКІН

Голова районної ради Віктор МЯГКИЙ