Прес-центр8 травня 2018, 11:05

Шановні ветерани Другої світової війни, мешканці та гості району!

У ці травневі дні ми традиційно відзначаємо 8 та 9 травня – за європейськими традиціями пам’яті та примирення.

8 травня – це день пам’яті про тих, хто не повернувся живим з війни 1939- 1945 років, день пам’яті за кожним, хто боровся з нацизмом.

9 травня – це день вшанування живих: тих, хто пройшов палаючими стежками Другої світової війни, хто зумів довести, що українці – нація, яка вистоїть в будь-яких випробуваннях.

Тому вже 73 роки живе в серцях наших співвітчизників, дітей та внуків Ваш героїчний подвиг, військова відвага, солдатська доблесть і патріотизм, які проявили Ви у ті суворі і грізні роки Другої світової війни, визволяючи від нацизму рідну землю та поневолену Європу.

День Перемоги – наше спільне свято зі сльозами на очах. Адже в ратних боях загинув кожен шостий житель України, ціною неймовірної мужності та власного життя визволивши її від загарбницького поневолення .

Ми по праву гордимося Вами, бо саме українці зробили надзвичайно вагомий внесок у спільну перемогу, переконливо увійшовши в історію, як одна з націй-переможниць.

Тому сьогодні нам – нащадкам славних ветеранів та бійців-повстанців потрібно бути єдиними, сильними та мудрими заради збереження так очікуваного суспільством миру в ім’я подальшого розквіту нашої держави.

У день славної Перемоги складаємо щиру подяку усім Вам, дорогі ветерани. За здобуту незалежність нашої Вітчизни, за те, що Ви і сьогодні своєю невтомною працею та життєвим досвідом допомагаєте у розбудові України та вихованні молодого покоління. Здоров’я Вам міцного ще на багато років, бадьорості та наснаги!

Голова райдержадміністрації Юрій ЗОЛКІН

Голова районної ради Віктор МЯГКИЙ