Прес-центр14 вересня 2020, 13:09

Сьогодні, 14 вересня 2020 року, заступниця голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська з робочим візитом відвідала Станицю Луганську

У супроводі голови Станично-Луганської райдержадміністрації Юрія Золкіна вона проінспектувала хід реконструкції стадіону “НИВА”, яка відбувається у рамках Національного проєкту “Велике будівництво”, поспілкувалась з представником підрядника, що виконує роботи, та обговорила подальший розвиток спортивної галузі Станично-Луганського району, а надалі й трьох ОТГ на теренах району.

Наступним об’єктом була Станично-Луганська ЗОШ №1, де також у рамках проєкту “Велике будівництво”, триває капітальний ремонт спортивної зали школи. Катерина Безгинська оглянула хід ремонту зали та роздягалень, де вже закінчене вирівнювання стін, їх тинькування, залита підлога і йде облицювання стін плиткою. Поспілкувалась з директором школи Іриною Тімохіною щодо якості робіт, що виконує підрядник, а також поцікавилась, як організовано та, як триває освітній процес в умовах карантину.