Прес-центр11 липня 2018, 12:07

Сьогодні, напередодні Дня українських миротворців, відкрито виставку-репортажу «Сміливість заради миру»

Згідно постанови Верховної Ради України № 1165 «Про встановлення Дня українських миротворців" вже шостий рік поспіль 15 липня у нашій державі відзначається День українських миротворців.

Сьогодні, напередодні Дня українських миротворців за участі голови Станично-Луганської районної державної адміністрації Юрія Золкіна, офіцерів групи ЦВС у Станиці-Луганській, працівників структурних підрозділів райдержадміністрації та громадських об'єднань, в Станично-Луганській центральній районній бібліотеці проведено відкриття виставки-репортажу «Сміливість заради миру», присвяченої святкуванню Дня українського миротворця в Україні. Під час відкриття виставки присутні вшанували пам'ять загиблих українських військовослужбовців-миротворців, які назавжди залишаться в пам’яті українського народу, хвилиною мовчання.

Працівники бібліотеки ознайомили присутніх з інформацією про операції українських миротворців, про їх важку працю та про те, що за час своєї роботи миротворцям вдалося провести масу успішних операцій. І навіть одне врятоване життя виправдовує всі їхні зусилля, а цих життів насправді було сотні і сотні тисяч.

 

Запрошуємо всіх охочих ознайомитись з виставкою в приміщені Станично-Луганської центральної районної бібліотеки з 8-00 до 16-00 (понеділок-п'ятниця) з 11.07.2018 по 25.07.2018 р.