Прес-центр21 липня 2020, 11:07

Відбулась колегія Станично-Луганської райдержадміністрації

21 липня 2020 року голова районної державної адміністрації Юрій Золкін провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь голова Станично-Луганської районної ради Віктор Мягкий, заступник голови районної державної адміністрації Ірина Костан, керівник апарату Юрій Гриценко, керівники відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, член громадської ради Олександр Левенець, інші члени колегії.
Члени Колегії розглянули такі питання:
1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Станично-Луганського району за I півріччя 2020 року, доповідач - начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля та економічного розвитку райдержадміністрації - Олександр Фоменко.
2. Про підсумки виконання бюджету району за 1 півріччя 2020 року, доповідає-начальник управління фінансів райдержадміністрації - Олена Лукашова.
3. Про виконання районного бюджету за 1 півріччя 2020 року, доповідає-начальник управління фінансів райдержадміністрації - Олена Лукашова.
Під час обговорення другого питання, особливу увагу було звернено на виконання бюджетів сільських та селищних рад, яке на дуже низькому рівні, що є наслідком відсутності уваги сільських та селищних голів до питання наповнювання міських бюджетів. Додатково було розглянуто питання щодо отримання інформації про сплату податків від управління ДФС.
За підсумками засідання колегії райдержадміністрації всі питання були опрацьовані.