6 квітня 2018, 09:04

Відбулося засідання громадської ради

5 квітня 2018 року о 9:00 в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації. Вів засідання голова громадської ради Микола Філіппов. В заході прийняв участь голова Станично-Луганської райдержадміністрації Юрій Золкін.

На порядку денному розглянуто питання: затвердження Положення про громадську раду при Станично-Луганській райдержадміністрації; затвердження Регламенту громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації; затвердження переліку і складу комісій громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації; затвердження Плану роботи громадської ради при Станично-Луганській райдержадміністрації на 2018 рік; різне. Прийняті відповідні рішення з урахуванням доповнень та зауважень.

Наступне засідання згідно плану роботи відбудеться наприкінці квітня з питання «Про хід вирішення екологічних проблем району. Стан виконання законодавства з питань екології та охорони навколишнього середовища».

Після засідання громадської ради голова райдержадміністрації Юрій Золкін проінформував громадських активістів про заплановані заходи, що відбудуться найближчим часом в районі та відповів на всі поставлені запитання.