Прес-центр3 лютого 2020, 14:02

За принципової позиції Луганської місцевої прокуратури № 2 крадія засуджено до реальної міри покарання у виді позбавлення волі строком на 3 років 6 місяців

Луганською місцевою прокуратурою № 2 підтримано публічне обвинувачення в Біловодському районному суді та доведено вину мешканця Станично-Луганського району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 162, ч. 3 ст. 185 КК України.

Так, місцевий мешканець, неодноразово судимий за корисливі злочини, звільнившись з кримінально-виконавчої установи у 2017 році на шлях виправлення не став та протягом 2019 року тричі проникав до житлових будинків, звідки викрадав металевий посуд та побутову техніку. За результатом досудового розслідування вказаних кримінальних правопорушень особу крадія встановлено та застосовано до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Біловодського районного суду Луганської області крадія визнано винним у вчиненні інкримінованих злочинів, передбачених ч. 1 ст. 162, ч. 3 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 років 6 місяців.

 

 

Прокурор

Луганської місцевої прокуратури № 2 Д. Рабочий